Krullen knippen & stylen Treatment Color

Mijn manier van knippen is speciaal ontworpen voor alle texturen, van lichte slag tot kroes. Ik knip jouw haar curl by curl als het haar droog is en in de natuurlijke staat, naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Deze service omvat ook een persoonlijk advies voor jouw haar. Ik knip je haar droog dus kom alsjeblieft in de salon met je haar ontklit en droog. Gewoon zonder haarproducten en in de natuurlijke staat van je krullen. Laat je haar lekker hangen, geen elastiekjes, klemmen of clips. 

De prijzen zijn € 60,00 - € 110,00 (tarieven variëren op basis van lengte en textuur).

Hair treatment: € 47,50 - € 57,50 (kost met een andere behandeling € 37,50 - € 50,00). Houd er rekening mee dat een treatment niet is bedoeld om heat damage en gekleurd haar te herstellen.

High Lights en knippen: Niet de gewone folie service, elke high light is handgeschilderd voor jouw speciale haar en geeft dimensie, diepte en glans aan jouw krullen. Prijzen zijn gebaseerd op lengte, textuur en product en variëren van € 122,50 tot € 202,50. 

Kleuren en knippen: Dit is een kleurbehandeling voor een gehele kleuring of grijsdekking. Prijzen zijn gebaseerd op lengte, textuur en product en variëren van € 82,50 - € 142,00.

Kleur + high lights + knippen: Kleur en high lights zorgen samen voor een geweldige look, ontkleuren, kleuren, low en of high lights. Voor als je meerdere kleurspelingen in je haar wilt. Prijzen zijn gebaseerd op lengte, textuur en product. en variëren van € 157,00 - € 227,00. 

Speciale Curlsys kniptechniek voor ieder kruleffect

Mijn geheim voor perfecte krullen is de Curlsys kniptechniek, ontwikkeld door Brian McLean. Hierbij pak ik steeds een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart te knippen krijgt het haar de ruimte om te krullen. Deze manier van knippen kent 36 verschillende technieken, waardoor ik voor elke klant met slag, krullend en golvend haar het gewenste kruleffect realiseer.

Tips voor behoud van perfecte krullen

Krullend haar is iets om trots op te zijn. Verzorging van een goede krul is daarom heel belangrijk. Tips om je krullen in optimale conditie te houden:

 • Was je haar maar 1x in de week met shampoo. Door te veel wassen wordt het haar slap.
 • Beter is het om je haar met conditioner te wassen. Conditioner voedt je haar. Krullend haar is van nature heel droog dus hydratatie is heel belangrijk. Laat de conditioner ’s nachts in je haar zitten en spoel het de volgende dag uit.
 • Wrijf je haar na het wassen niet droog, want dan krijg je pluishaar. Het beste is om eerst het overtollige water uit je haar te knijpen en dan een katoenen doek om je hoofd te wikkelen. Laat deze 5 minuten zitten. 
 • Borstelen is niet goed voor de krullen. Het is beter om een grove kam te gebruiken. Als je toch wilt borstelen omdat je zoveel last hebt van klitten, borstel je haar dan onder de douche als de conditioner in het haar zit. Dan beschadigt het haar niet. Ook kan je je vingers gebruiken als borstel.
 • Kijk met haarolie uit dat je geen producten gebruikt die het haar verzwaren. In te sterk verzwaard haar gaat de krul uitzakken.
 • Gebruik haarproducten altijd op handdoekdroog haar.
 • Voor het beste resultaat start met een sulfaatvrije shampoo en met een 'cone'vrije conditioning en styling.

Bij ons verkrijgbaar: Goldwell Elumen

Goldwell Elumen is een haarkleuring die uitzonderlijke spectaculaire resultaten bereikt. Waarom zou je voor deze haarkleuring kiezen?

 • Haarscherpe, briljante kleuren
 •  Uitmuntende glans
 • Uitzonderlijke houdbaarheid
 • Verbeterde haarstructuur
 • Zonder oxidatie, zonder ammoniak
 • PPD vrij

Door het unieke magneeteffect van Elumen dringt de kleuring diep in het haar, wat zorgt voor een intense, diepe, lang houdbare kleur.

Wacht niet langer en geef uw mooie krullen een nieuwe look door een nieuwe kleur.